L'empresa
Serveis
Productes
Clients
AS/400
Cobol
Progress
Miscel-lània
.NETAS400


DaVinci Systems, S.L. li proporciona assessoria en la configuració i manteniment del seu AS/400 mitjançant tècnics especialistes certificats per IBM. La nostra empresa no ven maquinari AS/400 i estem especialitzats exclusivament a oferir serveis tant de tècnica de sistemes com de programació per a aquest entorn.

Si la seva empresa decideix instal·lar un nou AS/400 li ajudarem a decidir el model que més s'adapti a les seves necessitats i li aconsellarem el Business Partner de IBM que li ofereixi més avantatges.

Si Vè. ja és usuari d´AS/400 i decideix canviar de model li farem el traspàs de les seves dades, configuració, usuaris, etc. a la nova versió, perquè el seu departament d'informàtica pugui seguir amb les seves tasques habituals sense que hagi de perdre temps en una tasca a la qual no està acostumat.

Si el que necessita és programació a mida podem desenvolupar-li les seves aplicacions tant en llenguatges nadius COBOL/400 i RPG/400 com en client servidor amb Visual Basic o Progress.

Si desitja que els seus magatzems o sucursals puguin accedir al seu AS/400 amb uns costos de comunicacions mínims li oferim el suport adequat per a gestionar les seves línies ADSL o FRAME RELAY, configuració dels Routers i de l'AS/400 així com dels altres elements de seguretat necessaris.

Si necessita que els seus clients o proveïdors puguin realitzar o consultar les seves comandes a través d'Internet li podem desenvolupar la seva aplicació intranet a mesura i totalment segura.